Posted on

Poblacions recorregudes:

 • Cubelles (Castell de Cubelles)
 • Vilanova i la Geltrú
 • Sitges
 • Garraf
 • Castelldefels
 • Gava
 • Begues
 • Avinyonet del Penedès
 • Vilafranca del Penedès
 • Olèrdola (Castell de Sant Miquel d’Olèrdola)
 • Els Monjos
 • Castellet (Castell de Castellet)
 • Pantà del Foix
 • Cubelles (Castell de Cubelles)

Sortim de Cubelles per C-31 direcció Barcelona, ​​passant per Vilanova i la Geltrú, Sitges, continuem per les Costes del Garraf passant per la població del Garraf. Continuem per Castelldefels direcció Barcelona on agafarem el desviament de la C-234 a Gavà. Sortim de Gavà per la C-234 i continuem per la BV-2041 direcció Begues. Deixarem a mà dreta el poble d’Olesa de Bonesvalls fins a arribar a Avinyonet de Penedès, on pendrem a mà esquerra la N-340 direcció Vilafranca de Penedès.

Sense entrar a Vilafranca del Penedès, ens desviarem per la C-15 fins Olèrdola, on pujarem al Castell de Sant Miquel d’Olèrdola.

Tornarem direcció Vilafranca del Penedès per agafar la N-340, un altre cop, direcció Tarragona. Passarem per la poblacions d’Els Mojos, La Ràpita fins a Cal Claramunt on ens desviarem a mà esquerra per la BV-2117, continuarem fins a arribar a Castellet (visita al Castell de Castellet), tot seguit per la BV-2115 i trobarem el Pantà de el Foix. Sense deixar la BV-2115 fins arribar a al final de ruta a Cubelles.

Vídeo de la ruta:

Deixa un comentari