Posted on

Ruta: Garraf, Baix Llobregat, Anoia, Conca de Barberà, Priorat, Baix Camp, Alt Camp, Baix Penedès i Garraf.

Rutòmetre:

 • Cubelles
 • Castelldefels
 • Sant Boi de Llobregat (Gasolinera Las Palmeres)
 • Jorba (Bon Àrea)
 • Panadella
 • Santa Coloma de Queralt
 • La Guàrdia dels Prats
 • Vimbodí
 • Vallclara
 • Vilanova de Prades
 • Ulldemolins
 • Ciurana de Tarragona
 • Cornudella de Montsant
 • Ulldemolins (Càmping Montsant Park)
 • La Selva del Camp
 • Cubelles
Plànol de la Ruta

Sortim de Cubelles (Garraf) direcció Castelldefels (Baix Llobregat) per la C-31, on farem la primera parada per reunir-nos amb el primer company de viatge. Un cop intercanvien salutacions, continuem viatge per la C-32 fins la desviació a la dreta de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) prenent la BV-2002 direcció Pallejà, passem per La Colònia Güell, Santa Coloma de Cervelló i abans d’arribar Sant Vicenç dels Horts a mà dreta es troba la gasolinera i Restaurant Les Palmeres, on recollim al nostre segon company de viatge. Des d’allà prenem l’A-2 direcció Lleida fins arribar a Jorba, on ens reunirem amb la resta de l’expedició al Bon Àrea.

Un cop estem tota l’expedició i intercanviar les salutacions i presentacions pertinents, com a bons i educats companys, varem continuar ruta direcció a Lleida, fins arribar a la Panadella, on deixem l’A-2 i prenem el desviament a la dreta direcció Montblanc per la B-100 on tornarà a canviar el nom pel de B-221 i més endavant pel de T-221 i C-241d fins arribar a Santa Coloma de Queralt. Sense deixar la C-241d continuarem cap al sud, passant per les Piles, Rocafort de Queralt, Sarral, Pira, fins arribar a La Guàrdia dels Prats, on prendrem a l’esquerra un tram de la C-14 direcció Montblanc, fins a prendre el desviament a la dreta (direcció oest) a la N-240. Continuarem per la N-240 direcció l’Espluga de Francolí fins a Vimbodí. Girarem a l’esquerra direcció sud per la TV-7004 fins a Vilanova de Prades, no sense abans passar per Vallclara; sense deixar la TV-7004 prendrem el desviament a l’esquerra per la C-242 on ens portarà a Ulldemolins.

Continuant per la C-242 direcció sud, abans d’arribar a Cornudella de Montsant, trobem una desviació a l’esquerra que ens portarà al Mirador de Ciurana. Després de veure el mirador del Pantà de Ciurana, retrocedim sobre els nostres passos i tornem direcció Ulldemolins, on pararem al Càmping Montsant Park on dinarem.

Després de donar bon compte de les viandes, ens dirigim cap al sud per la C-242 fins a l’Alforja, on girarem a l’esquerra per la TV-7013 fins a La Selva de Camp on prendrem la C-14 direcció nord cap a Alcover. Un cop a Alcover girarem a la dreta per la C-37 direcció Valls. Continuarem per la N-240 fins al desviament a la dreta de la C-51 que ja no deixarem fins a El Vendrell, on prendrem el desviament a l’esquerra per la N-340 direcció Bellvei i Vilafranca de Penedès. Arribats a Bellvei, nosaltres agafem el desviament a la dreta, acomiadant-nos del grup per la TV-2126 direcció a La Cantera, Calafell, Segur de Calafell, Cunit i Cubelles, on vam donar per acabada la ruta.

Fotos aqui

2 Replies to “Ulldemolinst – Pantà de Ciurana”

Deixa un comentari