Posted on

Ruta: Clariana, Castellet i la Gornal, Canyelles, Sitges, Garraf, Rat-Penat, Monestir Budista del Garraf, Olivella, Sant Pere de Ribes, Cubelles.

Com que estem encara amb la pandemia del COVID-19 i només ens podem moure per la comarca de casdascun, avui ens em pogut treure una mica aquell ‘mono’ de anar en moto i em fet una petita ruta per la comarca del Garraf. Encara que és una comarca petita en extensió, situada al abric de les muntanyes del mateux nom i articulada en torn a Vilanova i la Geltrú, la seva capital, en aquest traçat no em passat per ella.

Les muntanyes del Garraf confereixen un aspecte abrupte. La meitat meridional de la comarca presenta un relleu més suau. El riu més caudalos és la Falconera, que recorre l’interior del massís del Garraf fins assolir la seva desembocadura entre els nuclis de Garraf y Vallcarca. La riera de Canyelles y el riu Foix reguen les terres de la comarca.

 

Més fotos aquí

Deixa un comentari